Portfolio en inspiratie van ZAZ Amsterdam

by Sharon van Vessem - Keller

driehoek verderZAZ masters of LXRY 2015
ZAZ masters of LXRY 2015

ZAZ masters of LXRY 2015

ZAZ heeft de in-between linnen en de gordijnen, fluweel afgezet met een leren bies en gevoerd met satijn, gemaakt voor de prachtige ingerichte stand van Robin Sluijzer. Dit dit jaar een plek had op de Masters of LXRY 2015. Deze modelwoning was het begin van een bijzonder project Carre van Bloemendaal waar we de model woning voor hebben ingericht.

 


ZAZ Amsterdam project woonkamer

Woonhuis Amstelveen

In dit woonhuis in Amstelveen zijn de kussens en de gordijnen door ZAZ Amsterdam onder handen genomen. De kussens zijn gestoffeerd met verschillende materialen als katoen en fluweel. Alle kussens zijn voorzien van een pipingkoord; de handtekening van ZAZ Amsterdam.ZAZ Amsterdam project badhoevedorp

Badhoevedorp

De serre van een woonhuis in Badhoevedorp is opnieuw gestoffeerd met raambekleding en vouwgordijnen. Er is gebruik gemaakt van showbanen van gewassen linnen. Grappig weetje: het huis van de buren werd tegelijkertijd opnieuw gestoffeerd. ZAZ Amsterdam heeft beiden huizen voorzien van elektrische rolgordijnen.


ZAZ Amsterdam project badkamer

Badkamer

In deze prachtige badkamer is er gekozen voor aluminium jaloezieën op maat. Door gebruik te maken van jaloezieën creëer je een gevoel van privacy, met behoud van daglicht. Een perfecte oplossing voor raambekleding in de badkamer. De jaloezieën zijn ook verkrijgbaar in een houten variant.


ZAZ Amsterdam project banken
ZAZ Amsterdam project Haarlem winkel

Winkel Haarlem

ZAZ Amsterdam heeft de voormalige Hugo Boss winkel in Haarlem voorzien van luxe paskamer gordijnen. Er is gekozen voor een linnen stof met structuur gevoerd, met een soepel vallende katoen. De gordijnen hangen niet stijf naar beneden maar geven het gevoel ‘in beweging’ te zijn.ZAZ Amsterdam project Haarlem winkel

Slaapkamer Prinsengracht

Een bijzondere pied-a-terre op de Prinsengracht in Amsterdam. De vouwgordijnen zijn gemaakt van taft met een verduisterend effect voor een goede nachtrust. Ook heeft ZAZ Amsterdam een voetenkleed op maat gemaakt, gecombineerd met verschillende kussens op het bed van taft en fluweel. Door alles op elkaar af te stemmen zorg je voor dat heerlijke hotelgevoel in je slaapkamer.ZAZ Amsterdam project slaapkamer

Gordijnen

Deze kleurrijke, fluwelen gordijnen zijn bedrukt met een digitale print waardoor de kleuren zo mooi helder zijn. De gordijnen zijn gevoerd met een molton katoen en afgezet met een kralen band.

ZAZ Amsterdam project Gordijnen Pauw fluweel

Woonhuis Heemstede

In dit huis in Heemstede was de wens een klassieke look te creëren in een van de zijkamers. ZAZ Amsterdam heeft de stoel opnieuw gestoffeerd met een gestreept satijn. De rug is afgewerkt met een zware velours voor een chique uitstraling. De bloemenprint gordijnen, gemaakt van een linnen katoen, maken deze kamer helemaal af.

ZAZ Amsterdam project haarlem


ZAZ Amsterdam project theater amsterdam

Theater Amsterdam

Theater Amsterdam heeft gebruik gemaakt van de expertise van ZAZ Amsterdam op het gebied van stoffen en materialen. Alle producten waar mee is gewerkt zijn zorgvuldig geselecteerd. Het effect: een uitstraling die klopt bij het theater.

ZAZ Amsterdam project theater amsterdam

Vakantiehuis Zuid-Frankrijk

Een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk met een geweldig uitzicht. De kamer is aangekleed met houten jaloezieën. De kussens op de bank zijn gemaakt van gestreept satijn in een zwart/wit combinatie. De kamer krijgt hierdoor een strakke en rustige uitstraling.

ZAZ Amsterdam project room with a view

XL gordijnen

De XL gordijnen werden op maat gemaakt voor een herenhuis in Laren. ZAZ Amsterdam is gespecialiseerd in het op maat maken van gordijnen voor ruimtes met hoge plafonds. Bijzonder is dat er gebruik is gemaakt van een zwarte roede, hier wordt niet vaak voor gekozen. De kamer kreeg door de gordijnen een shabby chic look: industrieel maar toch warm.

ZAZ Amsterdam project gordijnen

ZAZ Amsterdam portfolio zuidas

Project Zuidas

De gordijnen zijn gemaakt van in between linnen. Door het transparante effect wordt er contact gehouden met de Zuidas, zonder afbreuk te doen aan het warme en behaaglijke gevoel van binnen.ZAZ Amsterdam project herengracht

Herengracht

XL kussens in verschillende soorten en maten. De shabby chic look creëert een gevoel van comfort en luxe waar de zes meiden uit dit, stijlvol ingerichte, studentenhuis erg blij mee waren.

ZAZ Amsterdam project herengracht

Stylish stoel

Deze stijlvolle stoel is bekleed met prachtig turquoise fluweel.ZAZ Amsterdam project stoel groen

Kussens

Kussens zijn essentieel bij het creëren van sfeer in een ruimte. Hier is gebruik gemaakt van verschillende stoffen en materialen. De kussens zijn afgezet met fluweelband en piping.ZAZ Amsterdam project stapel kussens